Petak 17. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
13
Subota 01.12.2012.
21:18
Srna A
Ikona Presvete Bogorodice u pravoslavnom manastiru Budisavci na Kosovu i Metohiji proplakala je na praznik Svetog Jovana Zlatoustog 26. novembra.
Subota 01.12.2012.21:27
Узалуд Свеци плачу када Теодосије Тачију држи скуте!
Subota 01.12.2012.22:02
За народ није узалуд, али је узалуд за ове назови Вође Народа, нема везе да ли су у мантији или не, они не виде ништа друго осим свог и само свог его интереса. Видех у новинама да Грци преиспитују своје Владике, то би требало урадити и код нас. Ево прилике да Теодосије учини први корак, нека покаже "пословање" свог манастира, Дечана, од како је тамо он постао главни, тј. од како је својевремено отказао послушност свом епископу Артемију, па до данас и наравно све послове од како је узурпира трон Епархије рашкопризренске, са ким све и под којим условима послује и итд. Многе маске би пале, али то се неће десити све док у Србији власт имају они за које ЕУ нема алтернативу.
Nedelja 02.12.2012.10:04
Ћао Плагијаторчићу, како ти је било код Харадинаја на пријему? Јел те угостио са неким оком или више преферираш јетру и сл. од Срба? Не, ниси био на пријему већ на радном месту брисогуза шиптарског! Само напред што више Теодосије ради свој крвави посао са Савом Јанићем пре ће Народ да Вас одува заједно са шиптарски окупатором, оцеубице и братоубице ето шта си ти и твоји благословопродавци којима служиш!
Subota 01.12.2012.22:08
Обратите пажњу на коментар ''наводно'' испод фотографије манастира?
Subota 01.12.2012.22:21
Crkva treba raditi na svom imidzu, i stalno treba mazati ikone krvlju zaposlenih u crkvi, kako bi se privukao sto veci broj vernika. Sto jaca crkva, jaci moral u narodu. Podrzavam ovaj potez. Treba i neko cudo proglasiti na kosovu, da narod vidi kako Bog podseca Srbe na svetu zemlju, i da je i Bog po nacionalnosti Srbin, pravoslavac, homofob, mrzi siptare, balije,ustase, a voli majku Rusiju i Putina. Treba crkva da saopsti koga bi Bog glasao kad bi imao pravo glasa, da narod zna na koga da se ugleda. Da se razumemo, ja verujem u Boga, ali mislim da je ovo ljudskih ruku delo, i koristi u propagandne svrhe, kako bi nam uticali na formiranje svesti, sto im obicno polazi za rukom, kod naivnih.
Subota 01.12.2012.23:45
На дан Светога Јована Златоустог, чију Литургију сакате новоградитељи херетичке куле вавилонске - „екуменистички црни бомбардери“ и папски нискодостојници под православним митрама, а паралелно са почетком градње административне границе са КиМ - проплакала је Икона Пресвете Богородице. Подсећања ради, на целоме КиМ Света Литургија (неизмењена, онаква какву су служили Свети Сава, Свети Василије Острошки, Свети Николај, Свети Авва Јустин) служи се још једино у манастирима Девич и Будисавцима где се и догодило чудо плача Мајке Божије.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)